29. 4. 2017

Milujete golf? Přijeďte za námi do Mariánských Lázní!

Mariánské Lázně jsou ideálním místem pro golfisty. Golf Club Mariánské Lázně nabízí možnosti i pro začátečníky s osobním trenérem. A z našeho hotelu ROYAL je to do golfového Clubu co by kamenem dohodil...


GOLF A LÁZNĚ JSOU IDEÁLNÍ KOMBINACÍ

Co je lepšího než si po golfu dopřát kvalitní relax a odpočinek? U nás si přijdete na své! Nejstarší domácí hřiště Royal Golf Club Mariánské Lázně bylo založeno už v roce 1905 za přítomnosti anglického krále Edwarda VII. Dnes je mariánskolázeňské hřiště krásným lesoparkem se vzrostlými stromy a moderní klubovnou v anglickém stylu. Lázeňsky klidnou hru zajišťuje v Mariánských Lázních především nádherné prostředí. A pozor, 30. dubna od 19:00 hodin, proběhne v klubové restauraci tradiční večer pálení čarodějnic.

ROMANTICKÁ NOC PRO DVA

Nezapomeňte, že máj je lásky čas a Vy neváhejte a vezměte svou lásku na romantický výlet. A užít si jej ,můžete v našem lázeňském hotelu ROYAL v Mariánských Lázních. Doporučujeme Vám náš romantický pobyt Čas pro dvaRomantické pobyty pro dva nabízí úžasnou relaxaci, romantickou večeři při svíčkách a prvotřídní péči. Lázeňský hotel ROYAL s nádherným výhledem na Mariánské Lázně je ideálním místem pro zamilované páry. V rámci pobytu pro dva si u nás užijete: 

  • welcome drink
  • ubytování v pokoji požadované kategorie
  • polopenze (snídaně formou buffetu, večeře výběrem z menu)
  • 1 procedura* např. 1x wellness aromamasáž 50 min.
  • romantická večeře při svíčkách
  • vířivka se sektem pro dva

Neváhejte, těšíme se na Vás.