10. 6. 2014

Poznávejte naše české a moravské lázně

Hledáte letní dovolenou, kde můžete spojit láznění, relaxaci, výlety a zábavu? Přijeďte do lázní ROYAL SPA a poznejte přírodní bohatství a krásu českých a moravských lázní.


Potřebujete si odpočinout a sníte o tom, že o vás někdo bude několik dnů pečovat? Dopřejte si letní dovolenou plnou masáží, koupelí a poznávání pamětihodností v okolí léčivých pramenů lázeňských měst.

Letní kavárna v hotelu ROYAL Mariánské LázněZa relaxem nemusíte do zahraničí, poznejte české a moravské lázně!

Zavítejte do českých a moravských lázní a prožijte nezapomenutelnou letní dovolenou plnou hýčkání. Dopřejte si například parafínový zábal pro hebké ruce nebo vířivku a večer zakončete korzováním po kolonádě. A kdy jindy je na procházky krásnější období než v létě, kdy všechno kvete a zahrádky vináren i kaváren lákají k posezení?

Letní dovolená v lázních plná hýčkání a poznávání zdejších krás.

Mezi procedurami v lázních můžete navštívit místní památky, prohlédnout si starobylé hrady, rozhlédnout se po kouzelné krajině z rozhleden nebo vyrazit po cyklostezce na kole do přírody.

Lázeňská kolonáda v Mariánských LázníchZa kulturou do Mariánských Lázní

V Mariánských Lázních se kabinkovou lanovkou dostanete až k parku Boheminium s miniaturami hradu Karlštejn, pražské obory Hvězda a spoustou dalších maket stavebních památek. Milovníkům klasické hudby doporučujeme v Mariánských Lázních navštívit Mezinárodní festival Fryderyka Chopina, který je jedinečným kulturním zážitkem.

 

Navštivte největší moravské lázně LuhačoviceLázeňská kolonáda v lázních Luhačovice

V lázních Luhačovice se nachází krásné kulturní památky od významného architekta Dušana Jurkoviče. V blízkém okolí Luhačovice doporučujeme výlet na přehradu Pozlovice, jejíž okolí láká k aktivnímu odpočinku na kole i na bruslích. Turisticky velmi oblíbená je zdejší lázeňská kolonáda a 6 přírodních minerálních pramenů. Nejznámějším pramenem Luhačovických lázní je pramen Vincentka.

 

Na kole po Moravském Slovácku, kraji vína a vinicCyklotrasa v Sirnatých lázních Ostrožská Nová Ves

Vinnou cyklostezkou se můžete vydat z Ostrožské Nové Vsi po Moravském Slovácku, kraji vína a vinic. Lázeňství v Ostrožské Nové Vsi se rozvíjí od roku 1903, kdy byly prokázány blahodárné účinky sirnaté vody na nemoci kožní, pohybového aparátu a nemoci neurologické.

 

Krásná příroda, čistý vzduch a termální bazény, to jsou Velké Losiny v JeseníkáchPřečerpávací elektrárna Dlouhé stráně

Krásnou přírodu nabízejí také Jeseníky, ráj turistů a cyklistů.Ve Velkých Losinách určitě nezapomeňte navštívit zdejší renesanční zámek nebo muzeum papíru patřící k ruční papírně. Nezapomenutelný zážitek na kole zažijete na čarodějnických cyklotrasách, které vedou od Mohelnice až do podhůří Jeseníků. Za návštěvu také stojí přečerpávající elektrárna Dlouhé stráně, areál Kouty a nejznámější turistický rozcestník Jeseníků „Červenohorské sedlo".

 

Doporučujeme nabídku letních pobytů

Letní dovolená v lázních