13. 10. 2017

TERMÁLY LOSINY se staly nejlepším rekreačním zařízením

S radostí se s vámi chceme podělit o krásnou informaci. Termální park TERMÁLY LOSINY byl oceněn v soutěži "Ceny cestovního ruchu Olomouckého kraje 2017" a umístil se na 1. místě v kategorii "NEJLEPŠÍ REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ".


Cílem 1. ročníku soutěže Cen cestovního ruchu Olomouckého kraje 2017, bylo představit, zviditelnit a ocenit to nejlepší, co může Olomoucký kraj turistům nabídnout. Celkem mohli hlasující vybírat z 25 nominovaných v pěti různých kategoriích - tipy na nejlepší gastronomická a rekreační zařízení, nejlepší turistické cíle a akce a nejlepší ubytovací zařízení, pro které mohli hlasovat a rozhodnout tak, kdo získá ocenění Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu za rok 2017.

Díky Vám a Vašim hlasům jsme v rámci prvního ročníku soutěže zístali pro nás velice významné ocenění. Děkujeme za přízeň, které si velmi vážíme a vynasnažíme se Vám i nadále poskytovat špičkové wellness služby v unikátním termálním parku TERMÁLY LOSINY

Cenu za 1. místo v kategorii "NEJLEPŠÍ REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ" Olomouckého kraje převzala paní Veronika Záhorská (členka představenstva společnosti ROYAL SPA).