26. 3. 2020

Aktuální informace k provozu našich lázní

Vážení hosté, vzhledem k vládním opatřením fungují naše lázeňská zařízení pouze v omezeném provozu a nemohou až do odvolání přijímat klienty na nové pobyty. Výjimku tvoří jen hosté, kteří dokončují komplexní nebo příspěvkovou lázeňskou péči, což je plně v souladu s nařízením vlády a vyplývá to z našeho statusu nestátního zdravotnického zařízení. Zavedli jsme zvýšená hygienická opatření a snažíme se zajistit, aby pobyt v lázních byl pro naše hosty i zaměstnance maximálně bezpečný.


Až do odvolání byl uzavřen termální park TERMÁLY LOSINY a Wellness hotel DIANA ve Velkých Losinách, lázeňský hotel ROYAL v Mariánských Lázních a lázeňské hotely VILA ANTOANETA a VILA VALAŠKA v Luhačovicích.

Omezený provoz PRO KLIENTY ZDRAVOTNÍCH POJIŠŤOVEN

  • Lázeňská zařízení MIRAMARE v Luhačovicích, ELIŠKA a ŠÁRKA ve Velkých Losinách a lázně v Ostrožské Nové Vsi jsou i nadále v omezeném provozu pro hosty, kteří dokončují komplexní nebo příspěvkovou lázeňskou rehabilitační péči.
  • Zdravotní pojišťovny prodlužují platnost již schválených návrhů na lázeňskou rehabilitační péči.

Přijímáme rezervace pobytů na budoucí období

  • Pobyt v lázních je ideální volbou po stresujícím období. Podpořte svou imunitu a načerpejte novou energii z přírodních léčivých zdrojů pod dohledem našich lékařů. Rezervujte si svůj lázeňský pobyt již nyní. Ukaž nabídku pobytů
  • Nerušte své pobyty. Pomozte nám tím, že si svůj objednaný pobyt přesunete na pozdější termín.

PRODLUŽUJEME PLATNOST ZAKOUPENÝCH DÁRKOVÝCH POUKAZŮ

  • Dárkové poukazy s končící platností od 19. 3. 2020 až do odvolání prodlužujeme do konce roku.
  • Platnost dárkového poukazu bude automaticky podloužena při předložení.

 

V případě dalších dotazů nás kontaktujte emailem. Telefonní linky mohou být vzhledem k situaci přetížené. Budeme se snažit odpovědět v co nejkratší době. Ukaž seznam kontaktů

Sledujte naše webové stránky, kde vás budeme informovat o znovu otevření našich lázeňských hotelů a resortů ROYAL SPA. Těšíme se na Vás.