23. 3. 2023

Dopřejte si jarní regeneraci v lázních ROYAL SPA

Jaro je ideálním obdobím dodat tělu novou energii a očistu. Přečtěte si naše tipy a rady, proč je jarní regenerace a detoxikace důležitá a zdraví prospěšná.


Jarní únava je důsledkem končícího zimního období, kdy na organizmus působilo mnoho negativních vlivů - nedostatek čerstvé zeleniny a ovoce, pohybu na čerstvém vzduchu, slunečního světla a velké teplotní rozdíly při přechodu z teplé místnosti do chladného počasí venku. To vše významně napomáhá hromadění škodlivých látek v organizmu. Naše tělo takto spotřebuje velké množství energie, a proto v jarním období namísto přílivu životní energie pociťujeme spíše velkou únavu, pozorujeme zhoršení stavu pokožky a svalů. Tento negativní vliv se projeví i náchylností na nemoci, nebo zhoršením již nemocí přítomných.

Dodejte svému tělu životní energii

Kombinace lázeňského prostředí, procedur a vyvážené stravy je ideálním spojením pro nastartování organizmu a dodání nové energie v jarním období

Lázeňské prostředí

Jarní regeneraci je vhodné provádět v období klidu, ne počas nadměrné fyzické a psychické zátěže. Proto je změna prostředí a klimatu v kombinaci s pohybem na čerstvém vzduch zdraví prospěšná. Všechna lázeňská místa - Mariánské Lázně, Luhačovice, Ostrožská Nová Ves a Velké Losiny poskytují širokou škálu možností - procházky v přírodě, korzování po lázeňských kolonádách a parcích v kombinaci s pitnou kúrou léčivých minerálních pramenů nebo nordic walking. Všechny destinace

Lázeňské procedury

Při regeneraci a očistě organizmu potřebuje tělo energii na rozklad toxinů, proto velký výdaj energie není vhodný. Člověk by se cítil velmi unaveně a ospale. Vhodná kombinace lázeňských procedur pomáhá zlepšit náladu, funkci jednotlivých orgánů a spánku. Při potížích se svaly a pokožkou napomáhají speciální masáže, saunovaní, různé očistné koupele a řízená rehabilitační cvičení s našimi fyzioterapeuty. Obzvlášť vhodná jsou cvičení, kde se věnuje zvýšená pozornost dýchání - zásobuje tělo kyslíkem a podporuje pohyb lymfy.  S výběrem lázeňských procedur vám poradí náš odborný personál nebo nás můžete kontaktovat přes Poradnu lékaře.

Vyvážená strava

Vyvážená strava je důležitou součástí jarní regenerace a očisty. Ve všech našich lázeňských hotelech a resortech doplňujeme v jarním období jídelníček o bylinné čaje a ovocné šťávy, sezónní ovoce a zeleninu a připravujeme jídla vhodná pro doplnění antioxidantů, minerálů a vitamínů. Nabízíme možnost dietního stravování a konzultace s nutričními terapeuty, kteří ve spolupráci s lékařem připraví jídelníček na míru. 

Jarní Nabídka pobytů

Záleží na Vás jakou lázeňskou destinaci a délku pobytu si vyberete.

 

Rozmazlovací balíček

ROYAL Mariánské Lázně

Ubytování na 3 noci, polopenze, lékařská konzultace, 4 lázeňské procedury, volný vstup do wellness centra.

Prodloužený víkend s polopenzí a 4 wellness procedurami. Užijte si relaxaci v Mariánských Lázních během čtyř dnů, lázeňskou atmosféru a nechte se u nás v hotelu ROYAL rozmazlovat.

od 7 200 Kč / 3 noci / os.

Relax v týdnu

VILA ANTOANETA Luhačovice

Ubytování na 2, 3, 4, 5 nocí, polopenze, 2 - 3 lázeňské procedury, volný vstup do vodního relax centra.

Relaxujte v týdnu v lázních Luhačovice a využijte cenově zvýhodněné pobyty od neděle do pátku. V hotelu VILA ANTOANETA si užijete lázeňské procedury od profesionálů a úžasné vodní relax centrum.

-20%
4 110 Kč
od 3 082 Kč / 2 noci / os.

Relaxační wellness pobyt

NIVAMARE Luhačovice

MIMO VÍKENDY A SVÁTKY ubytování na 2-5 nocí s polopenzí, 1-2 procedury, vstup do wellness se saunami, vyhřívaného venkovního a vnitřního bazénu

Zažijte náš nevšední wellness ve všedních dnech. Vychutnejte si překrásné výhledy na okolní lesy a přírodu. Nechte se od nás hýčkat a relaxujte při našich procedurách a dobrém jídle.

-15%
4 160 Kč
od 3 536 Kč / 2 noci / os.

Jarní regenerace

DIANA Velké Losiny

Ubytování na 2, 3 a 5 nocí, polopenze, kredit na procedury, pitný režim a vyvážená strava, volný vstup do hotelového wellness centra.

Očistěte na jaře tělo i duši! Pobyt spojený s odpočinkem, ale i s aktivním přístupem k vlastnímu zdraví a duševní pohodě. Na jaře se vše probouzí k životu. Pokud chcete i vy vykročit do jarního období jako nový člověk, nastartujte své tělo jarní detoxikací, kterou u...

-10%
5 350 Kč
od 4 815 Kč / 2 noci / os.

Termály naplno

DIANA Velké Losiny

Ubytování na 3 - 7 nocí, polopenze, kredit 150 Kč/noc na procedury, vstupy do termálního parku, volný vstup do wellness centra.

Přijeďte s celou rodinou na dovolenou do Jeseníků a užijte si naplno TERMÁLY LOSINY. Ubytujte se ve Wellness hotelu DIANA a získejte zajímavé slevy a bonusy do termálního parku ve Velkých Losinách.

od 6 600 Kč / 3 noci / os.

Relaxační wellness pobyt

NIVAMARE Luhačovice

MIMO VÍKENDY A SVÁTKY ubytování na 2-5 nocí s polopenzí, 1-2 procedury, vstup do wellness se saunami, vyhřívaného venkovního a vnitřního bazénu

Zažijte náš nevšední wellness ve všedních dnech. Vychutnejte si překrásné výhledy na okolní lesy a přírodu. Nechte se od nás hýčkat a relaxujte při našich procedurách a dobrém jídle.

-15%
4 160 Kč
od 3 536 Kč / 2 noci / os.

Aktivní lázeňská dovolená

NIVAMARE Luhačovice

Pobyt na 7 nocí, polopenze, kredit na procedury 3 150 Kč / pobyt, vstup do bazénu a wellness se saunovým světem, venkovní vyhřívaný bazén (sezonně).

Dopřejte si více, než jen odpočinek. Přijeďte k nám a prožijte pobyt podle své chuti obklopeni krásnou přírodou. Budeme si Vás hýčkat wellness procedurami v programu šitém na míru právě Vám.

-20%
15 540 Kč
od 12 432 Kč / 7 nocí / os.