20. 7. 2017

Najděte s námi tu pravou harmonii a zdraví

Voda, Dotek, Mysl, Aktivita, Výživa a Relaxace. Základní elementy a lidské potřeby, které zcela naplňují filosofii lázeňské péče v naší společnosti ROYAL SPA. Jsme český rodinný řetězec lázeňských hotelů a resortů, který působí v České republice již 20 let.


Naše zkušenosti prokázaly, že vše souvisí se vším, a proto v péči o klienta využíváme celostní přístup k lázeňské léčbě. Naši profesionální lázeňskou péči poskytujeme v Mariánských Lázních, Velkých Losinách, Luhačovicích a Ostrožské Nové Vsi. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně, respektujeme jeho potřeby a během pobytu v lázních se snažíme najít jeho „rovnováhu zdraví“. Z té jsme vycházeli především a vytvořili jsme HEALTH BALANCE POINT®.

Naším cílem je Vaše rovnováha

Náš vlastní celostní přístup HEALTH BALANCE POINT® je postaven na elementech Voda, Dotek, Mysl, Aktivita, Výživa a Relaxace.

Nechte vodu, ať Vás léčÍ

Voda je nezbytná pro lidský život a je také podstatou naší lázeňské léčby.

Dovolte doteku, ať Vás uzdravujE

Kontakt s někým je pro člověka velmi důležitý a zcela přirozený. Nejen dotek fyzický, ale i psychický, hraje v lázeňské léčbě jednu z nejdůležitějších rolí.

Naučte se uvolnit mysl

U nás máte možnost zastavit se, odpočinout si od každodenního shonu a povinností, uvolnit ze sebe napětí a nahromaděný stres.

Povzbuďte své tělo vhodnou aktivitou

Pohyb je důležitou a samozřejmou součástí našeho života.

Dodejte tělu energii vyváženou stravou

Zdravý životní styl je nezbytný nejen pro úspěšnou lázeňskou léčbu, ale pro Vaše celkové zdraví jako takové.

Relaxujte v lázních se svou rodinou

Do lázní se jezdí za zdravím, odpočinkem, za relaxací a nejlépe se svými blízkými.