5. 6. 2020

Darovali jsme 60 dárkových poukazů nemocnici v Uherském Hradišti

Naše společnost ROYAL SPA lázeňské hotely a resorty darovala zaměstnancům první linie ARO a infekčního oddělení nemocnice v Uherském Hradišti 60 dárkových poukazů v celkové hodnotě necelých 400 tis. Kč.


I přesto, že se naše společnost v posledních měsících dostala do velmi složité situace a naše hotely byly několik týdnů zavřené, snažíme se neustále pomáhat. Na konci května ředitelka lázeňských hotelů MIRAMARE Luhačovice paní Veronika Záhorská předala dárkové poukazy panu MUDr. Petru Sládkovi řediteli nemocnice v Uherském Hradišti.

Velké DÍKY patří především Vám, hostům našich hotelů a resortů ROYAL SPA, kteří zůstali s námi i v těch nejtěžších chvílích a nezrušili svůj objednaný pobyt nebo si v době, kdy naše hotely byly bez příjmů, objednali dárkový poukaz do lázní.

Vaší pomoci si velice vážíme a proto jsme se rozhodli, že pomůžeme lidem, kteří po této těžké době potřebují nabrat nové síly a energii. Vybrat si mohou 4denní relaxační pobyt v kterémkoliv z našich hotelů v Mariánských Lázních, Luhačovicích, Ostrožské Nové Vsi či Velkých Losinách.

Děkujeme za Vaši podporu a důvěru. Společně pomáháme.