5. 4. 2014

Díky tomu, že jsem dostal příspěvkovou LP, měl jsem možnost si vybrat lázně.

Díky tomu, že jsem dostal příspěvkovou LP, měl jsem možnost si vybrat lázně. Kromě příznivé ceny a doporučení od přátel hrál při výběru další fakt - úžasná příroda kolem.
A tak jsem měl možnost prožít druhou polovinu října v prostředí, které ve mne zanechalo hluboký dojem. Velmi ochotný a vstřícný personál, počínaje pracovnicemi rezervačního oddělení a v recepcích lázeňských domů a bazénu, obsluhujícím personálem v restauraci LD Šárka, přes přívětivé a stále usměvavé pracovnice celého balneo-provozu až ke zdravotnickému personálu a především lékařům. Těm všem bych chtěl poděkovat za krásný pobyt. Jsem rád, že díky jim jsem měl možnost poznat další důvod, proč se do těchto lázní vracet. Pobyt ve vašich lázních lze doporučit i těm, kteří chtějí spojit léčebnou péči s aktivním pohybem v přírodě. Budou-li mít štěstí na počasí, pak i v pozdním babím létě mohou podniknout pěší túry na atraktivní místa Jeseníků. Jsem rád, že že můj výběr lázní byl velmi šťastný a určitě budu vaše lázně všem vřele doporučovat. A jednu maličkost na konec - máte velmi pěkně a přehledně zpracovány webové stránky, ze lze získat maximum informací.

Ing. Antonín Kupsa navštívil Termální lázně Velké Losiny, sanatorium Šárka***

Odpověď:
Vážený pane Kupso, skvělé hodnocení a my za něj velice děkujeme. Budeme dělat vše proto, aby od nás naši hosté odjížděli se stejnými dojmy jako Vy. Vážíme si Vaší přízně a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.