14. 6. 2019

Jste příliš mladí na lázně?

Správně pečovat o své zdraví je velmi důležité v průběhu celého života. Pro všechny z nás je také podstatné, naučit se odpočívat a jednou za čas úplně vypnout. A nejen k tomu jsou ideální lázně.


Přestože jsou lázně stále vyhledávanější destinací, najdou se převážně mladší lidé, kteří si relaxaci v lázních spojí spíše se starší věkovou generací a léčbou určitého onemocnění. Za poslední roky klesá průměrný věk klientů lázní a tento způsob dovolené a odpočinku je stále vyhledávanější. Do našich lázní jezdí často rodiny s dětmi, mladé páry, kamarádky, které si přijely oddechnout, cizinci či senioři řešící léčbu určitého problému, který je trápí ve vyšším věku. Když jde o zdraví, je potřeba vybírat pečlivě. Zdravému člověku lázeňský ani wellness pobyt v žádném případě neuškodí. Naopak pomůže navodit atmosféru pro odpočinek a uvolnění svalů, kloubů a hlavně psychiky, která je pro zdraví každého člověka velice důležitá.

PREVENCE jAKO SOUČÁST PODPORY ZDRAVÍ

Smyslem správné prevence zdraví nejsou aktivity proti onemocnění, ale aktivity pro lepší zdraví, které jsou důležité v každém věku. Péče o zdraví, léčba nemocí, prevence či relaxace vždy byly a jsou hlavním důvodem návštěvy lázní. Pobyty v lázních jsou ideální prevencí Vašeho zdraví, ale také pomáhají při onemocnění, či po operaci. Pobyty jsou specifické tím, že se kombinují tradiční léčebné metody s využitím přírodních léčivých zdrojů s klasickými medicínskými postupy jako jsou masáže, rehabilitační terapie, koupele, apod. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a vždy s ohledem na jeho zdravotní stav.

POZNEJTE DLOUHODOBÝ ÚČINEK LÁZEŇSKÉ KÚRY

Blahodárné působení lázeňského pobytu přetrvá dlouhou dobu po jeho ukončení. I to je důvod, proč se klienti tak rádi do lázní vracejí. Pokud patříte k těm mladším, budete volit lázně v případě prevence onemocnění, regenerace organismu, posílení imunity či relaxace a tolik důležitého odpočinku. Ani „zdravý člověk", kterého trápí pouze menší problémy, by se lázním neměl vyhýbat. Způsobů, jak tělu pomoci je mnoho a jedním z nich může být některý z preventivních programů, které naše lázně nabízejí. V lázních absolvujete vždy i lékařské vyšetření, které má za cíl odhalit potenciální zdravotní obtíže a stanovit postupy, díky kterým je možné problémům v budoucnu předcházet. V lázních najdete vždy také širokou nabídku relaxačních a wellness pocedur na bázi místních přírodních zdrojů.

VYZKOUŠEjTE ROYAL SPA

Trápí Vás nějaké zdravotní problémy? Nebo jste jen unavení a potřebujete si odpočinout a načerpat energii? Vyzkoušejte některý z našich pobytů v hotelech ROYAL SPA. Zajišťujeme jak klasickou lázeňskou léčbu, tak nabízíme i různé druhy relaxačních a wellness pobytů. Pokud si nevíte rady s výběrem vhodného pobytu, rádi Vám se vším pomůžeme, kontaktujte oddělení našich hotelů.

 „Věříme, že při pobytech u nás najdete svoji harmonii, rovnováhu a zdraví."