11. 10. 2023

Lázeňské hotely ROYAL SPA získaly prestižní ocenění

Je nám velkým potěšením Vám oznámit, že se naše lázeňská společnost ROYAL SPA získala v rámci European Spas konference konané v Karlových Varech hned dvě významná ocenění v soutěži ESPA Innovation Awards. Naše lázeňské hotely NIVAMARE a hotely MIRAMARE Luhačovice se tak zařadily mezi nejinovativnější evropská lázeňská zařízení. Rozhodla tak odborná porota Evropské lázeňské asociace.


Podtitul letošního, v pořadí již 27. ročníku, zněl „Evropské lázně – cesta ke zdravému životu“. Vrcholem třídenní akce bylo předávání cen ESPA Innovation Award za nové, efektivní přístupy zvyšující kvalitu lázeňských hotelů a resortů.
 

Ocenění během slavnostního galavečera v Karlových Varech společně převzali ředitelka Lázeňských hotelů MIRAMARE paní Veronika Crha Záhorská, obchodní a marketingová ředitelka lázeňské skupiny ROYAL SPA Libuše Padevětová a vedoucí rehabilitační péče a rozvoje léčebných metod Aleš Příhoda.

O tyto prestižní ceny se každým rokem utká několik desítek lázeňských míst z celé Evropy. V letošní roce spolu soupeřilo 35 nominovaných přihlášek celkem v 8 kategoriích. Naše Lázeňská společnost ROYAL SPA uspěla hned ve dvou z nich.

  • Inovativní lázeňský produkt - byl oceněn speciální léčebný program Spánkový balanc lázeňského hotelu Nivamare v Luhačovicích.
  • Zvláštní cenu odborné poroty za dosažení velmi významných klinických úspěchů získal léčebný program postcovidového syndromu v lázeňských hotelech Miramare v Luhačovicích.

Poděkování patří také všem kolegům a zaměstnancům, kteří se o toto významné ocenění zasloužili.

Za tým ROYAL SPA děkujeme, že jsme mohli být součástí tohoto významného setkání.