24. 5. 2023

Letní dovolená plná zážitků a relaxace v hotelech a resortech ROYAL SPA

Přemýšlíte, kam letos vyrazit na letní dovolenou a hledáte možnosti výběru nejen zábavy, ale i relaxace v nejkrásnějších lázeňských městech a zároveň v krásné přírodě?  Využijte krásného letního počasí a dopřejte si letní pobyt v lázeňských hotelech a resortech ROYAL SPA! Ať už přijedete sami, ve dvou nebo s rodinou, budete mít letos z čeho vybírat!


Nepromeškejte možnost, užíj si léto plné závaby, zážitků a relaxace. Přijeďte si užít léto do lázeňského hotelu ROYAL v Mariánských Lázních, do našich hotelů v Luhačovicích nebo do Velkých Losin, kde na vás čeká termální park TERMÁLY LOSINY s pestrým programem akcí na celé léto.

LÉTO V LUHAČOVICÍCH

Typická lázeňská kolonáda, rozlehlé parky s fontánami a upravenými vycházkovými cestami, pavilony, léčivé prameny... A k tomu všemu strategická poloha v chráněné krajinné oblasti Bílých Karpat zaručuje, že se Vám v Luhačovicích bude dobře dýchat. Navíc, uchvátí Vás nejen příroda v samém srdci Luhačovic, ale i v jejich okolí.

Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice nabízí ubytování pro nejnáročnější klientelu v kulturní památce Luxury Spa & Wellness VILA VALAŠKA, která byla postavena roku 1907 podle projektu významného architekta Dušana Jurkoviče a řadí se mezi nejvýznamnější stavby lázeňského města LuhačoviceLuxury Spa & Wellness hotel VILA VALAŠKA nabízí luxusní ubytování v 9 apartmá a individuální přístup pro nejnáročnější lázeňské hosty. Přinášíme Vám výčet oblíbených letních pobytů.
Většina rodin řeší, kam v létě na dovolenou s dětmi. Pokud máte kromě moře v plánu ještě české luhy a háje, doporučujeme letní pobyt ve VILE ANTOANETA. Děti si užijí zábavu i koupání ve vodním relax centru s bazénem s protiproudem, whirlpoolem, finskou saunou nebo parní lázní a relaxačními lehátky v příjemném prostředí sluneční terasy.

Náš Tip - hotel NIVAMARE Luhačovice

Hotel NIVAMARE Luhačovice se nachází cca 1,5 km od centra Luhačovic, na nerušeném klidném místě, obklopeném přírodou s krásnými výhledy na okolní louky a lesy. Lázeňský hotel NIVAMARE Vás okouzlí nádhernými výhledy na Luhačovickou přehradu.

Hotel nabízí komplexní služby pod jednou střechou a komfortní ubytování kategorie Standard, Superior, Exclusive, Exclusive+ s pestrou nabídkou letních pobytů.

Nechybí zde dvoupodlažní wellness se saunovým světem, které pro vás zajistí dokonalou relaxaci a pohodu v rozsáhlém komplexu saun, vířivek, teras s nádherným výhledem do okolní krajiny a dalšími doplňkovými službami. V Lázeňském hotelu NIVAMARE je možné si užít jeden vnitřní bazén a venkovní vyhřívaný bazén přímo pod okny hotelu.

S RODINOU ZA TERMÁLY DO JESENÍKŮ

Letní dovolenou si na maximum užijete v našem termálním parku TERMÁLY LOSINY. Toto místo nadchne milovníky relaxace, páry hledající aktivní odpočinek i rodiny s dětmi. Venkovní i vnitřní areál disponuje devíti termálními bazény. Samozřejmě nechybí ani vodní atrakce a těšit se můžete na pestrý letní program plný animací. Přes léto oceníte krásné výhledy z pergoly a možnost ukrýt se před sluncem v příjemných denních apartmánech. Osvěžující občerstvení si můžete dopřát v letním venkovním kiosku.

NÁŠ LETNÍ TIP

Ubytování ve Wellness hotelu DIANA - ideální místo pro rodiny s dětmi. Nachází se na okraji lesa s výhledem na Jeseníky zhruba 1,5 km od termálního parku (zajišťujeme dopravu). Hotel DIANA je určen nejen pro rodiny s dětmi, ale i pro aktivní klienty – cyklisty, turisty nebo firemní klientelu. Akuálně pro vás v létě nabízíme nabídku Letní dovolené v krásném prostředí podhůří Jeseníků.

LETNÍ ODPOČINEK v Mariánských Lázních

Dáváte-li přednost individuálním letním lázeňským pobytům, pro letošní rok pro Vás máme skvělý tip. Velmi oblíbený pobyt Královské láznění si vychutnáte v malebných Mariánských Lázních. Toto oblíbené lázeňské městečko je známé díky své překrásné poloze v přírodě, která nabízí spoustu možností pro turistiku i cyklistiku. Hotel ROYAL Mariánské Lázně je navíc skvělým zázemím pro golfisty, nachází se v blízkosti golfového hřiště a nabízí báječné procedury a rozmazlovací wellness péči po náročném letním dni. Mariánské lázně nabízí pestrou škálu zábavy pro každého. V okolí Mariánských Lázní se nachází několik chráněných míst, přírodních památek a naučných stezek. V lázeňské kavárně si pak můžete vychutnávat tu pravou lázeňskou pohodu.

Přejeme vám krásné letní dny a budeme se těšit v našich hotelech a resortech ROYAL SPA