11. 5. 2023

Vyzkoušejte novinku - Luhačovický Ketorelax v hotelu NIVAMARE

Hledáte-li cestu ke zlepšení svého zdraví, ztrácíte-li se v pojmech ketóza, relaxace, zdravý životní styl, edukace a podobně, pak právě pro Vás jsme připravili nový pobyt s názvem Ketorelax v harmonickém prostředí Luhačovického hotelu NIVAMARE.


Redukce a relaxace jsou velká témata současné doby. Ne každý si ale přesně umí představit, co redukce za pomocí ketózy představuje. Stav ketózy je začátek, start do nového života. Na vlastní chuťové buňky ucítíte, že keto stravanemusí a neměla by být založena na pouhém pití koktejlů.

Co je ketonová dieta?

Při správném dodržování pravidel pro ketonovou dietu je výsledek takřka zaručen. Základem systému je přeměna tukových buněk na energii. Tzn. že pokud v jídle a pití cíleně omezíte sacharidy, které v těle fungují jako zdroj energie, je nutné je něčím nahradit. A co je na tom nejlepší? Vaše tělo si samo poradí. Nechtěnné tukové polštáře začne naprosto přirozeně a bezbolestně na potřebnou energii přeměňovat. Právě proto se jedná o přirozený proces těla. Vy tak budete hubnout, i když třeba zrovna budete sedět v pohodlí na terase při čtení své oblíbené knížky. 

Luhačovický Ketorelax v hotelu NIVAMARE LuhačoviceLuhačovicky ketorelax

Naším cílem je naučit vás správně jíst a pomoct vám tak k vysněnné postavě. Zároveň vám předat rady a zkušenosti, aby se nadbytečná kila po dietě nevrátila zpět.  A právě z tohoto důvodu jsme vymysleli nový program pobytu Luhačovický KetorelaxRezervujte pobyt zde >

 

V rámci pobytu jsme pro Vás připravili lekci severské chůzecvičení v bazénulekce jógy, spoustu možností k pohybu i odpočinku. Celý týden Vám budeme připravovat pestrou a chutnou stravu pod dohledem nutričního terapeuta. Od něj také na konci pobytu obdržíte kuchařku se všemi jídly, které u nás ochutnáte a to i s nutričními hodnotamiKetorelax v Luhačovicích Vám nabízí pohodový a smysluplný návod nejen k dosažení vysněné postavy ale také k dosažení duševní pohody.

 

Lázeňský hotel NIVAMARE ve spolupráci s KetoMix.cz