31. 5. 2021

Nový balneoprovoz k 15. narozeninám hotelu VILA ANTOANETA Luhačovice

Již je to 15 let, co do naší velké lázeňské rodiny ROYAL SPA přibyl nový člen, lázeňský hotel VILA ANTOANETA. Pro všechny naše hosty jsme připravili dárek v podobě nového balneoprovozu s nezaměnitelnou lázeňskou atmosférou.


Nový balneoprovoz s lázeňskou atmosférou

Atmosféru nového balneoprovozu ve VILE ANTOANETA Luhačovice tvoří citlivě zvolené stavební úpravy doplněné lázeňskými detaily a nové technické vybavení, které nabízí jako celek úchvatný zážitek. Zážitek, který umocní spokojenost našich hostů.

Rekonstrukce balneoprovozu v hotelu VILA ANTOANETA trvala necelé 4 měsíce. Hlavním cílem bylo vytvořit příjemnější prostředí pro naše hosty.

Vznikl tak komfortní prostor s novým bazénem a whirlpool se sluneční terasou doplněný historickými fototapetami s našimi lázeňskými domy.

Milovníci saunování si mohou užít relaxaci na terase, která je určena pro návštěvníky finské sauny a parní lázně a poskytuje tak příjemné pohodlí a soukromí.

Rekonstrukcí prošly také prostory pro procedury ve VILE ANTOANETA - nové vany, prostory pro zábaly a masáže

Velkým přínosem je bezbariérový přístup mezi hotely VILA ANTOANETA, PERNŠTÝN a VILA VALAŠKA.

Prohlédněte si ochutnávku fotek z nového balneoprovozu. Ukaž fotogalerii

BONUS PRO UBYTOVANÉ HOSTY

Ubytovaní hosté v hotelech VILA ANTOANETA, VILA VALAŠKA, PERNŠTÝN A PETŘÍN mohou v průběhu pobytu zdarma využívat bazén, whirlpool, finskou saunu a parní lázeň.

Prohlédněte si ubytování a další služby v lázeňském hotelu VILA ANTOANETA Luhačovice. Ukaž více informací

Pečujte o své zdraví v lázních Luhačovice a přijeďte do hotelu VILA ANTOANETA s novým balneoprovozem s lázeňskou atmosférou. Ukaž nabídku pobytů

Těšíme se na Vás, tým lázní ROYAL SPA.