8. 9. 2023

Užijte si kouzelné barvy podzimu v lázních

Podzimní krásné počasí láká do lázní velké množství klientů a ne nadarmo se říká, že je podzim jedním z nejhezčích ročních období. Podzimně zabarvené stromy v okolních parcích, slunce které z posledních sil stále krásně hřeje a listí, které pomalu padá a šustí pod nohama. Většina lázeňských hotelů ROYAL SPA se nachází v krásném lázeňském parku, nebo blízko lesa. Proto výhledy a procházky po okolí stojí v podzimním období opravdu zato.


S podzimem přichází nejenom barevná paleta přírody, ale také doba, kdy si můžeme dopřát chvíli pro sebe a užít si dovolenou v lázních. Ať už si chcete odpočinout od denní rutiny, oživit své tělo a duši nebo si prostě jen dopřát něco speciálního, lázeňská dovolená nabízí nespočet možností. Zde je pět věcí, které byste si rozhodně měli dopřát při podzimní dovolené v lázních.

1. Procházky v podzimním hávu přírody

Většina našich lázní a hotelů se nachází v klidných a krásných přírodních oblastech, ať už jsou to hory, lesy nebo parky. Podzimní procházka v takovém prostředí je jako balzám pro duši. Barevné listí pod nohama, vzduch plný vůně podzimu a klid, který vás obklopuje, vám dodá energii a pomůže vám odpočinout. Představte si, jak jdete po cestě obklopené stromy, jejichž listí se mění ze zelené na zářivě žluté, oranžové a červené tóny. Je to jako procházka v živé malbě.

2. Lázeňské procedury

Podzim je ideální doba pro oživení těla a duše a lázeňské procedury jsou k tomu jako stvořené. Ať už si vyberete detoxikační kúru, masáže, hydroterapii, bahenní zábaly, či speciální terapie využívající léčivé prameny, všechny tyto procedury vám pomohou uvolnit tělo a zklidnit mysl. Je to jako malý restart pro vaše tělo.

3. Wellness a relaxace

Po aktivním dni plném procházek a lázeňských procedur je čas na relaxaci. Sauna, parní lázeň, vířivka nebo odpočívání v relaxační místnosti pomáhají tělu regenerovat a uvolnit se. Představte si, jak ležíte v teplé vířivce, kolem vás svítí svíčky a z reproduktorů se linou klidné melodie. Je to jako malý únik z reality, který si můžete dopřád výběrem z naší nabídky wellness a relaxačních pobytů.

4. Kulinářské zážitky

Lázeňská dovolená je také skvělou příležitostí k vyzkoušení nových chutí a kulinářských zážitků. V našich lázních nabízíme zdravé a vyvážené jídlo, které je nejenom chutné, ale také dobré pro náš organismus.

5. Kultura a historie

Většina lázeňských měst je plných historie a kultury. Je to skvělá příležitost k návštěvě muzeí, historických budov nebo divadel. Představte si, jak procházíte historickými uličkami města, kde každý dům vypráví svůj vlastní příběh. 

 

Podzimní dovolená v lázních ROYAL SPA je jako malý únik z každodenního života. Je to čas, kdy můžete zastavit, dýchat a oživit Vaše tělo a duši. Ať už si vyberete jakékoliv aktivity, důležité je si je užít a vrátit se domů plní energie a radosti. Nebojte se vyzkoušet něco třeba úplně nového...