20. 10. 2023

Vánoční dárek během chvilky z pohodlí domova

Přemýšlíte, čím letos k Vánocům obdarovat své blízké? Dárkové poukazy do lázní jsou skvělá volba! Pobyt v lázeňských hotelech a resortech ROYAL SPA je krásným a originálním zážitkem nejen pro vaši rodinu a blízké, ale i pro obchodní partnery


U nás si můžete objednat a zaplatit vánoční dárek z pohodlí domova. Stačí si jen vybrat jako dárek k vánocům náš dárkový poukaz do lázní ROYAL SPA a zaplatit přes zabezpečenou platební bránu. Po zaplacení Vám přijdou během chvilky na uvedený e-mail dárkové poukazy k vytištění.

ideální dárek pod stromeček

MOŽNOSTI DORUČENÍ DÁRKOVÉHO POUKAZU

1) DÁRKOVÝ POUKAZ V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ (HOME PRINT)

DOPORUČUJEME – rychlý způsob objednání. Po zaplacení přes zabezpečenou platební bránu nebo bankovním převodem Vám automaticky doručíme email s platným dárkovým poukazem v elektronické podobě. Dárkový poukaz stačí jen vytisknout z pohodlí Vašeho domova.

NEPŘEHLÉDNĚTE

DÁRKOVÝ POUKAZ HODNOTOVÝ lze čerpat pouze jednorázově, nelze jej čerpat po částech. Doporučujeme zakoupit více poukazů s nižší hodnotou, aby obdarovaný mohl dárkové poukazy využít na jednotlivé služby, např. pobyt, proceduru, vstup do termálního parku a další služby.

CHCI KOUPIT DÁREK

2) DÁRKOVÝ POUKAZ POŠTOU

Chcete mít pěkné dárkové balení pro obdarovaného? Zvolte doručení poštou, balíček bude navýšen o 120 Kč. Dárkové balení obsahuje dárkový poukaz, informace pro obdarované, dárkovou obálku a propagační materiál.

3) DÁRKOVÝ POUKAZ OSOBNÍ ODBĚR

Dárkový poukaz si můžete zakoupit nebo vyzvednout v recepci kteréhokoliv hotelu společnosti ROYAL SPA.