22. 3. 2017

Najděte u nás to pravé místo pro Vaši harmonii a zdraví

Voda, Dotek, Mysl, Aktivita, Výživa a Relaxace. Základní elementy a lidské potřeby, které zcela naplňují filosofii lázeňské péče v naší společnosti ROYAL SPA. Jsme český rodinný řetězec lázeňských hotelů a resortů, který působí v České republice již 20 let.


Naše zkušenosti prokázaly, že vše souvisí se vším, a proto v péči o klienta využíváme celostní přístup k lázeňské léčbě. Naši profesionální lázeňskou péči poskytujeme v Mariánských Lázních, Velkých Losinách, Luhačovicích a Ostrožské Nové Vsi. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně, respektujeme jeho potřeby a během pobytu v lázních se snažíme najít jeho „rovnováhu zdraví“. Z té jsme vycházeli především a vytvořili jsme HEALTH BALANCE POINT®.

Naším cílem je Vaše rovnováha

Náš vlastní celostní přístup HEALTH BALANCE POINT® je postaven na elementech Voda, Dotek, Mysl, Aktivita, Výživa a Relaxace.

Nechte vodu, ať Vás léčÍ

Voda je nezbytná pro lidský život a je také podstatou naší lázeňské léčby. Ve všech našich lázeňských hotelech a resortech využíváme vlastní přírodní léčivé prameny, které slouží k pitné kúře, koupelím, plavání a inhalaci. Díky našim přírodním pramenům léčíme například nemoci kožní, onkologické, diabetes, neurologické, trávicí, pohybového ústrojí, nemoci dýchacích cest, oběhového ústrojí, ledvin a močových cest nebo civilizační nemoci.

Dovolte doteku, ať Vás uzdravujE

Kontakt s někým je pro člověka velmi důležitý a zcela přirozený. Nejen dotek fyzický, ale i psychický, hraje v lázeňské léčbě jednu z nejdůležitějších rolí. Náš dlouholetý individuální přístup k pacientovi prokázal, že se k nám klienti rádi vracejí. Ke všem se snažíme přistupovat individuálně a vyslechnout jeho přání a problémy a pomoci mu najít tu správnou cestu k jeho rovnováze. Protože zdánlivě obyčejné vstřícné podání ruky, milý úsměv a vlídné slovo, dokážou udělat zázraky. 

Naučte se uvolnit mysl

Pobyt v lázních je příležitostí pro každého z nás. U nás máte možnost zastavit se, odpočinout si od každodenního shonu a povinností, uvolnit ze sebe napětí a nahromaděný stres. Zejména lidé v produktivním věku to umí čím dál méně a čím dál tím více si tak zakládají na nemocech způsobenými právě přemírou stresu. Relaxace a uvolnění je nedílnou součástí lázeňské léčby a pobytů u nás. Využít můžete masáže, sauny, vodní relaxační centra, koupele, ale i procházky po lázeňských městech, parcích, kolonádách.

Povzbuďte své tělo vhodnou aktivitou

Pohyb je důležitou a samozřejmou součástí našeho života. Bez pohybu to ani nejde v našich lázních. Pacientům, kteří pohyb zvládají ze zdravotních důvodů obtížně, pomůžeme nalézt bezpečný způsob pohybu, který pomůže a neublíží. Proto jsou rehabilitační a protahovací cvičení nedílnou součástí naší péče. Starat se o Vás bude i odborný tým lékařů, fyzioterapeutů a rehabilitačních pracovníků. K tělu přistupujme individuálně a s ohledem k jeho možnostem a schopnostem. Díky pobytu u nás můžete plavat, procházet se, půjčit si kolo, hole na nordic walking a užít si zdravý pohyb.

Dodejte tělu energii vyváženou stravou

Zdravý životní styl je nezbytný nejen pro úspěšnou lázeňskou léčbu, ale pro Vaše celkové zdraví jako takové. Chcete-li měnit svůj životní styl, změňte přístup k Vaší stravě. Pokud se přejídáte, neznáte míru alkoholu, kávy, cigaret nebo tučného jídla, pak bude energie vynaložená směrem k Vašemu zdraví mnohem větší a možná méně účinná. V našich lázeňských hotelech Vám naši nutriční specialisté pomohou nastartovat proces správné a plnohodnotné stravy, která půjde ruku v ruce s výběrem pokrmů v našich hotelových restauracích. Šéfkuchaři hotelů připravují pokrmy vždy z čerstvých a sezónních surovin, zakládají si na dobré kvalitě a chuti jídel, které naši hosté často oceňují.

Relaxujte v lázních se svou rodinou

Do lázní se jezdí za zdravím, odpočinkem, za relaxací a nejlépe se svými blízkými. Může to být rodina, přátelé, ale pro ty, kteří jsou sami a jezdí k nám pravidelně, můžeme být rodinou my - ROYAL SPA FAMILY. K relaxaci v lázních napomáhá např. nestresující lázeňské prostředí, změna stereotypu, krásná příroda, relaxace při lázeňských procedurách a procházkách. Zkrátka a dobře se snažíme o to, abyste se u nás cítili jako doma a rádi se k nám vraceli.

Vsaďte na lázeňskou společnost ROYAL SPA

Neexperimentujte se svým zdravím a změňte přístup ke svému životnímu stylu s naší lázeňskou společností ROYAL SPA, kterou tvoří lázeňské hotely a resorty ve 4 významných lázeňských městech České republiky – Luhačovice, Mariánské Lázně, Velké Losiny a Ostrožská Nová Ves. V našich hotelech ROYAL SPA zajišťujeme jak klasickou lázeňskou léčbu, tak nabízíme i různé druhy relaxačních a wellness pobytů.

Věříme, že při pobytech u nás najdete svoji harmonii, rovnováhu a zdraví.