5. 11. 2013

Potřebujete rehabilitaci? Poraďte se s odborníky!

Naše tělo pracuje jako celek a nepříznivé postavení jedné části těla ovlivňuje části další. Poraďte se s rehabilitačními lékaři v lázních ROYAL SPA.


Ptejte se našich odborníků na rehabilitaci

Nebojte se poslat dotaz do poradny lékaře. Naši lékaři Vám odpoví a poradí se správnou rehabilitací v lázních. Stačí vyplnit formulář a zadat indikaci / onemocnění - Bolesti zad a kloubů.

Postoj těla je i naší neverbální řečí, a tak se z držení těla dá i mnohé odhalit a ovlivňovat jak z hlediska funkčnosti organismu, tak z hlediska psychiky, kterou držení těla také ovlivňuje. Poradí vám odbornice na slovo vzatá, MUDr. Milena Dědičová, která je rehablitační lékařkou v TERMÁLNÍCH LÁZNÍ Velké Losiny, specializovaných mj. právě na problémy s pohybovým aparátem.

Špatné držení těla "roste" s člověkem

Problémy vznikají  nejčastěji už v dětství, kdy si člověk vadné držení těla "zafixuje". V dospělém věku se pak vinou nezdravého životního stylu problémy dál prohlubují. Jak se jich zbavit? Nebojte se poslat dotaz do poradny lékaře, MUDr. Dědičová vám poradí.

Maminky se mohou dozvědět, jak naučit své děti správnému držení těla i správné chůzi - ušetří jim tak mnohé budoucí trápení. Správné držení těla začíná od postavení chodidel, kotníků, kolenou, kyčlí, pokračuje přes správné zakřivení páteře a optimální pozici lopatek a ramenou až po temeno hlavy.

Kulatá záda, velké břicho?

Potýkáte se s potížemi, jako jsou kulatá záda a vyklenutí hrudní páteře, což je typické pro sedavé zaměstnání? Máte ochablé břišní svaly s následkem zkrácených a tuhých zádových svalů? Poraďte se, jak je odstranit. K problémům, které můžete řešit s MUDr. Dědičovou, patří  také třeba plochá záda či skolióza páteře  - ale i stavy po úrazech a poraněních. Problémem ale je, že mnoho lidí ani neví, jaké svaly se mají zapojit, abychom docílili správného postoje. Proto je dobré svěřit se do rukou skutečným odborníkům, jako jsou rehabilitační lékaři.

Naše lékařka odpovídala na dotazy čtenářů portálu www.zena.cz. Podívejte se na otázky čtenářů, zda v nich nenajdete odpověď také pro sebe.


Jak do lázní se zdravotní pojišťovnou?

Poradíme Vám, jak postupovat při žádosti o lázeňskou péči hrazenou Vaší zdravotní pojišťovnou.

Vyzkoušejte odbornou rehabilitační léčbu hrazenou vaší zdravotní pojišťovnou a přijeďte do lázní na komplexní nebo příspěvkovou lázeňskou péči.

V našich lázeňských hotelech ROYAL SPA pracuje odborný tým lékařů a fyzioterapeutů s dlouholetými zkušenostmi v rehabilitační léčbě pacientů s různými onemocněními pohybového aparátu.

Více informací


Doporučujeme rehabilitační pobyty v lázních

Lázeňská rehabilitaceRehabilitační pobyty slouží především klientům, jejichž léčba vyžaduje intenzivní rehabilitaci a kombinaci několika technik současně - fyzioterapii, manuální terapii, fyzikální terapii, pohybové léčby, dietologii a léčby s využitím léčivých minerálních pramenů.

Cena již od 7 000 Kč / 7 nocí / os.

Více informací