20. 5. 2022

ROYAL SPA OTEVŘE LÁZEŇSKÝ OBJEKT V LUHAČOVICÍCH

Lázeňská skupina ROYAL SPA expanduje, koupila další lázeňský objekt v Luhačovicích.

Skupina ROYAL SPA podepsala kupní smlouvu na převzetí lázeňského hotelu Niva v Luhačovicích, který byl do loňského roku jedním ze čtyř poskytovatelů lázeňské léčebně rehabilitační péče v Luhačovicích. V listopadu loňského roku ale původní majitelé jeho činnost ukončili, hotel byl uzavřen a nabídnut k prodeji.


OTEVŘENÍ HOTELU

Samotné převzetí hotelu Niva skupinou ROYAL SPA proběhne po dokončení transakce v průběhu června. Následně bude zařazen do společnosti Lázeňských hotelů MIRAMARE Luhačovice, které již provozují v Luhačovicích lázeňský komplex MIRAMARE, Lázeňský hotel VILA ANTOANETA a SPA & WELLNESS VILA VALAŠKA . Celková kapacita ROYAL SPA v Luhačovicích tak přesáhne 400 lůžek.

Záměrem nových majitelů je znovuotevřít lázeňský hotel Niva ještě do zahájení hlavní letní sezony, tzn. nejpozději do konce června.

VYJÁDŘENÍ MAJITELŮ

„Jsme velmi rádi, že se nám podařilo dokončit podpisem tuto akvizici, na které jsme pracovali poslední čtyři měsíce. Na jednu stranu je to pro nás radost a hrdost, že naše luhačovické působení v lázeňském oboru, které začalo právě zde před 27 lety, dál pokračuje a rozvíjí se, na druhou stranu je to také velký závazek a náročný úkol expandovat a rozšiřovat své působení v této mimořádně náročné a složité době. Budeme se snažit navázat v hotelu Niva na všechno dobré a co nejrychleji připravit a zajistit našim klientům standard, na který jsou v lázeňských hotelech skupiny ROYAL SPA zvyklí,“ komentoval akvizici generální ředitel lázeňské skupiny ROYAL SPA Martin Plachý.Wellness hotelu NIVAMARE v Luhačovicích

 

Lázeňský hotel Niva, který se nachází na pomezí Luhačovic a Pozlovic nad Luhačovickou přehradou, disponuje zhruba 60 pokoji, několika vnitřními i venkovním bazénem, velkým wellness centrem vybaveným 6 různými saunami a dalším léčebným zázemím. Výjimečné jsou zde i úžasné výhledy na Luhačovickou přehradu a okolní valašské vrchy týčící se do nadmořské výšky až 700 n. m.

NABÍDKA POBYTŮ 

Kompletní nabídku pobytů lázeňských hotelů MIRAMARE Luhačovice naleznete zde.