17. 3. 2021

Na regeneraci po Covidu jsou ideálním místem lázně

Prodělali jste v poslední době Covid-19? Přijeďte do našich lázní ROYAL SPA na doléčení. Připravili jsme pro Vás aktuální informace o možnostech lázeňské léčby zaměřené na regeneraci po prodělaném onemocnění Covid-19.


Spousta lidí po vyléčení z Covid-19 trpí následnými zdravotními potížemi, mezi které patří únava, bolesti zad, kloubů a svalů, dušnost a další nepříjemné příznaky. Cítíte-li, že potřebujete nabrat nové síly a dodat energii, přijeďte do našich lázeňských hotelů a resortů ROYAL SPA.

lázních pocítíte uzdravující sílu přírodních léčivých zdrojů na vlastní kůži prostřednictvím koupelí, zábalů, inhalací, masáží, pitné kúry a mnoha dalších. Vhodnou kombinací lázeňských procedur pod dohledem lázeňského lékaře a nastavením vyvážené pravidelné stravy uděláte ten správný krok k rovnováze Vašeho zdraví. Jak Vám mohou pomoci lázně? Ukaž více informací

léčba po Covidu hrazená pojišťovnou

Pro získání návrhu na komplexní lázeňskou péči mohou mít tito klienti:

  • klient Všeobecné zdravotní pojišťovny
  • indikace V / 3, 4, 5 (bližší specifikace k indikaci Vám sdělí Váš lékař)
  • délka pobytu na 21 dnů
  • nástup do lázní do 4 měsíců po komplikovaném Covid-19

Jak si zažádat o návrh na lázeňskou péči. Ukaž více informací

Důležité informace ke komplexní péči, ceník doplatků a předběžná rezervace termínu v hotelu ROYAL Mariánské Lázně a hotelech MIRAMARE Luhačovice.

Lázeňské pobyty pro samoplátce

Lázně jsou ideálním místem na doléčení po Covidu.

Vhodná kombinace lázeňských procedur na bázi přírodních léčivých zdrojů, zdravé stravy a příjemného lázeňského prostředí dodají Vašemu organismu novou energii.

Pobyt v lázních si můžete vybrat ze 4 destinací - Mariánské Lázně, Luhačovice, Ostrožská Nová Ves nebo Velké Losiny.

Ukaž nabídku pobytů

Zažijte uzdravující sílu lázní, těšíme se na Vás. Tým lázní ROYAL SPA